Ga verder naar de inhoud

Sponsors

De VAVP zet flink in op bijscholing via de organisatie van conferenties en opleidingen. Verschillende medische bedrijven uit het pijndomein ondersteunen deze activiteit. Deze vorm van sponsoring garandeert de onafhankelijkheid van de organisatie en bijscholingen.

VAVP en sponsoring

Onze partnerships met sponsors hebben als doel:

  • Een rechtstreeks aanspreekpunt bieden tussen medische experten en het technische veld
  • Een financiële ruggensteun te zijn voor de organisatie van conferenties en opleidingen
  • Samen onderzoek te verrichten in de pijndiscipline.

We zijn steeds op zoek naar organisaties en bedrijven die onze werking kunnen ondersteunen. Neem contact op met het secretariaat voor meer informatie.

Onze sponsors

CoYoMe - CoMedical

CoMedical is sinds vele jaren een totaalleverancier van producten voor pijnbestrijding en neurochirugie middels radiofrequentie.

DEN MEDICAL

Den Medical is, als exclusieve verdeler van AVANOS, zeer actief in de behandeling van chronische pijn door middel van zenuwablatie. Onze contacten zijn in grote mate de pijnspecialisten. Reden waarom wij graag partner zijn van de VAVP vzw

Duomed Belgium BV

Duomed heeft een gespecialiseerd portfolio aan medische producten, software, diensten en accessoires in geselecteerde medische domeinen.

Nevro Medical Ltd

Nevro is een medical device bedrijf en ontwikkkelaar van HF10®, een innovatieve, op evidentie gebaseerde behandeling voor chronische pijn in de romp en/of ledematen.

Medtronic

Medtronic biedt met Spinal Cord Stimulatie (SCS), Intrathecale pijntherapie en RF ablatie een breed gamma aan van hoogtechnologische pijntherapieën.

schwa-medico Nederland B.V.

Ieder mens heeft het recht om pijnvrij door het leven te gaan en geen mens is hetzelfde. Daarom vinden we het belangrijk dat onze klanten als individu gezien worden met eigen klant-specifieke eisen. De toekomst die schwa-medico voor ogen heeft is verlichting te kunnen bieden aan al diegene die het hard nodig hebben


Viatris

Viatris beschikt over een ruim arsenaal aan pijnstillers en ontstekingsremmers die perfect in de pijnbestrijding passen.